Čirviniai blynai
Traškūs išorėje ir minkšti viduje - vaikystės skonio čirviniai blynai. Jų galite išsikepti senovinėse elektrinėse vaflinėse, ar paprastose blynų keptuvėse ant kaitlentės. Beje, galima kepti ir ant indukcinės kaitlentės, tereikia adapterio.


Gaminimas
100 g sviesto,
3 kiaušinių,
1 v. š. cukraus,
žiupsnelio druskos,
3 v. š. grietinės,
6 v. š. su kaupu miltų,
apie 0,5 stiklinės vandens.
Ingredientai
Ištirpinti pusę pakelio sviesto, sumaišyti su trimis kiaušiniais, šaukštu cukraus, žiupsneliu druskos, trimis šaukštais grietinės.
Dėti 6 kupinus šaukštus miltų, išmaišyti ir tada maišant po truputį pilti vandenį (reikės apie pusės stiklinės).
Gerai įkaitinti keptuvę, dėti 4–5 šaukštus tešlos ir kepti kol blynas bus auksinės spalvos ir norimo apskrudimo lygio. Skanu valgyti su uogiene.
Ruošiantis kepti čirvinius blynus, Jums prireiks elektrinės, arba ne elektrinės čirvinių blynų keptuvės/vaflinės.
Jas rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje:
👉 Peržiūrėti elektrines vaflines
Susisiekite su mumis
Turite klausimų? Rašykite mums!
info@senakeptuve.lt
+370 646 33 227
