Siuntimas paštomatais Lietuvoje 3€!

Čirviniai blynai

  • Ištirpinti pusę pakelio sviesto, sumaišyti su trimis kiaušiniais, šaukštu cukraus, žiupsneliu druskos, trimis šaukštais grietinės.

  • Dėti 6 kupinus šaukštus miltų, išmaišyti ir tada maišant po truputį pilti vandenį (reikės apie pusės stiklinės).

  • Gerai įkaitinti keptuvę, patepti aliejumi (užtenka patepti tik pirmąkart, daugiau nebereikia), dėti 4–5 šaukštus tešlos ir kepti kol bus blynas bus auksinės spalvos ir šiek tiek paskrudęs. Skanu valgyti su uogiene.

Husqvarna čirvinių blynų keptuvė
Husqvarna čirvinių blynų keptuvė
Purūs čirviniai blynai
Purūs čirviniai blynai
Skanūs čirviniai blynai
Skanūs čirviniai blynai

Ingredientai

  • 100 g sviesto,

  • 3 kiaušinių,

  • 1 v. š. cukraus,

  • žiupsnelio druskos,

  • 3 v. š. grietinės,

  • 6 v. š. su kaupu miltų,

  • apie 0,5 stiklinės vandens,

  • šiek tiek aliejaus keptuvės patepimui.

Gaminimas

Ruošiantis kepti čirvinius blynus, Jums prireiks elektrinės, arba ne elektrinės čirvinių blynų keptuvės/vaflinės.
Jas rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje:
👉 Peržiūrėti elektrines vaflines

👉 Peržiūrėti ne elektrines blynų keptuves

Susisiekite su mumis

Turite klausimų? Rašykite mums!

info@senakeptuve.lt

+370 646 33 227