Čirviniai blynai
Ištirpinti pusę pakelio sviesto, sumaišyti su trimis kiaušiniais, šaukštu cukraus, žiupsneliu druskos, trimis šaukštais grietinės.
Dėti 6 kupinus šaukštus miltų, išmaišyti ir tada maišant po truputį pilti vandenį (reikės apie pusės stiklinės).
Gerai įkaitinti keptuvę, patepti aliejumi (užtenka patepti tik pirmąkart, daugiau nebereikia), dėti 4–5 šaukštus tešlos ir kepti kol bus blynas bus auksinės spalvos ir šiek tiek paskrudęs. Skanu valgyti su uogiene.






Ingredientai
100 g sviesto,
3 kiaušinių,
1 v. š. cukraus,
žiupsnelio druskos,
3 v. š. grietinės,
6 v. š. su kaupu miltų,
apie 0,5 stiklinės vandens,
šiek tiek aliejaus keptuvės patepimui.
Gaminimas
Ruošiantis kepti čirvinius blynus, Jums prireiks elektrinės, arba ne elektrinės čirvinių blynų keptuvės/vaflinės.
Jas rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje:
👉 Peržiūrėti elektrines vaflines
Susisiekite su mumis
Turite klausimų? Rašykite mums!
info@senakeptuve.lt
+370 646 33 227