Siuntimas paštomatais Lietuvoje 3€!

Forminiai žagarėliai

  • Sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir viską išplakite.

  • Pilkite 2 stiklines miltų, 2 stiklines vandens ir išmaišykite.

  • Įkaitinkite aliejų. Jo reikia tiek, kad apsemtų žagarėlio formelę.

  • Į įkaitintą aliejų merkite žagarėlio formelę pakaitinti. Kai įkais, nukratykite aliejaus perteklių, nardinkite į tešlą taip, kad tešla pilnai neapsemtų formelės ir merkite į aliejų, kol tešla nukris ir išsiskleis.

  • Skrudiname tiek, kiek norisi.

  • Kai atvės, apibarstykite cukraus pudra.

Ingredientai

Gaminimas

  • 2 kiaušiniai,

  • 2 šaukštai cukraus,

  • žiupsnelis druskos,

  • 1 šaukštelis kepimo miltelių,

  • 50 g vanilinio cukraus,

  • 2 stiklinės miltų,

  • 1–2 stiklinės vandens,

  • cukraus pudra,

  • aliejus virti.

Ruošiantis kepti forminius žagarėlius, jums prireiks specialių formelių.
Jas rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje:
👉 Peržiūrėti žagarėlių formeles

Susisiekite su mumis

Turite klausimų? Rašykite mums!

info@senakeptuve.lt

+370 646 33 227