Forminiai žagarėliai
Sumaišykite kiaušinius, cukrų, druską, kepimo miltelius, vanilinį cukrų ir viską išplakite.
Pilkite 2 stiklines miltų, 2 stiklines vandens ir išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų. Jo reikia tiek, kad apsemtų žagarėlio formelę.
Į įkaitintą aliejų merkite žagarėlio formelę pakaitinti. Kai įkais, nukratykite aliejaus perteklių, nardinkite į tešlą taip, kad tešla pilnai neapsemtų formelės ir merkite į aliejų, kol tešla nukris ir išsiskleis.
Skrudiname tiek, kiek norisi.
Kai atvės, apibarstykite cukraus pudra.




Ingredientai
Gaminimas
2 kiaušiniai,
2 šaukštai cukraus,
žiupsnelis druskos,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
50 g vanilinio cukraus,
2 stiklinės miltų,
1–2 stiklinės vandens,
cukraus pudra,
aliejus virti.
Ruošiantis kepti forminius žagarėlius, jums prireiks specialių formelių.
Jas rasite mūsų elektroninėje parduotuvėje:
👉 Peržiūrėti žagarėlių formeles
Susisiekite su mumis
Turite klausimų? Rašykite mums!
info@senakeptuve.lt
+370 646 33 227